Anasayfa Kurumsal Giriş Yap Whatsapp
1
Sepet
Voorwaarden Retourneren

Socialmarkt TERUGBETALINGSVOORWAARDEN (TERUGBETALINGSBELEID)

Zoals vermeld in de Wet nr. 6502 op de Bescherming van Consumenten, wordt het retourneren van producten waarvan de originele verpakking is beschadigd, vernield, op enigerlei wijze beschadigd door gebruik, wegwerpproducten, kopieerbare spellen, software, producten en programma's waarvan de levering plaatsvindt op digitale media niet geaccepteerd. Voor je overige retouraanvragen zijn hier de dingen die je moet weten als je het bestelde product om welke reden dan ook wilt retourneren na ontvangst

 

Socialmarkt geeft geen terugbetalingen behalve om de volgende redenen:

1- Het niet voltooien van de bestelling (binnen 96 uur)

2- Onvolledige verzending van de bestelling

3- Onjuiste verzending van de bestelling

 

In de drie bovengenoemde gevallen worden restituties die om een andere reden worden aangevraagd niet geaccepteerd. Onvolledige zendingen, onjuiste zendingen, onvolledige bestellingen worden opnieuw berekend en verzonden.  

 

Betaal alleen met de betaalmethoden die wettelijk bij je horen in de bestellingen die je plaatst via Socialmarkt. Hoewel het beheer van de site geen schuld aanvaardt voor de betalingen op onze site, zullen de bestellingen van de mensen die bestellingen doorgeven met manieren zoals gestolen kaarten worden geannuleerd. Daarnaast behoudt het management van SocialMarkt het recht om een klacht in te dienen over deze persoon.

 

Onze site is niet verantwoordelijk voor vertragingen / onderbrekingen als gevolg van updates door social media kanalen. Aangezien niemand weet wanneer en onder welke voorwaarden de updates zullen worden uitgevoerd, aanvaardt Socialmarkt geen enkele aansprakelijkheid in dit verband. Aangezien de diensten doorgaan na de update, behoudt het beheer van de site zich het recht voor om de bestelling vast te houden en te retourneren. De wachttijd van de bestelling is geheel voor rekening van het sitebeheer en de klant accepteert dit en plaatst zijn bestelling.

 

Service kan niet worden verleend als gevolg van onvolledige en onjuiste informatie in het formulier dat u invult in het bestelgedeelte. Je moet het gedeelte over je account zorgvuldig invullen. Anders wordt uw bestelling geannuleerd en vindt er geen restitutie plaats.

 

Retouraanvragen van onze klanten van wie de bestelling in behandeling is genomen, worden niet geaccepteerd. Plaats een bestelling op het exacte moment dat je besluit te bestellen.  

 

Zorg ervoor dat je account voor iedereen toegankelijk is tijdens je bestellingen via Socialmarkt. Er vindt geen overboeking plaats naar gesloten accounts en je bestelling wordt geannuleerd en er vindt geen restitutie plaats. Restituties worden nooit gedaan.

 

Socialmarkt heeft het recht om bestellingen te annuleren die geen positief commentaar krijgen van het management. Bestellingen die worden verzonden naar accounts met +18 en gebanned delen worden geannuleerd en terugbetaald.

 

Bestellingen van mensen die onze site via verschillende kanalen belasteren, worden geannuleerd. Bovendien zal de vergoeding die het beheer van de site heeft ontvangen niet worden terugbetaald. Volgens dit artikel beschermt het beheer van de site dit recht altijd. Onze klanten plaatsen bestellingen door dit artikel te accepteren.

 

De items in het retourbeleid kunnen worden gewijzigd, toegevoegd en verwijderd zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen. Onze klanten die een bestelling plaatsen via de site worden geacht deze artikelen zonder meer te hebben geaccepteerd.

 

Alle verantwoordelijkheid die voortvloeit uit de aankoop door de klant van dezelfde dienst via een ander bedrijf en / of site voordat de bestellingen die u hebt gemaakt zijn voltooid, behoort tot de klant.

 

Socialmarkt heeft het recht uw bestelling te annuleren indien er sprake is van een afwijzing of eis van een wettelijke en/of betalingsprovider in de betalingen aan Socialmarkt.

 

Gebruikers (Klanten) zijn verplicht te controleren of de informatie die zij aan Socialmarkt verstrekken juist en up-to-date is. Socialmarkt kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de problemen die om deze reden ontstaan en er kan geen restitutie/terugbetaling plaatsvinden.

 

SocialMarkt